Прости ми! Трудно, но забравих те!
Не се връщай - намразих те!
След тълго търсене - намерих те.
Но! Бързо и лесно - предадох те.
Върви си! Не се връщай!
Напред върви - не се обръщай.
За втори път не ми се доверявай,
по пътя си продължавай.
Прости ми! Магията е вечна.
Но! Ти си ми много далечна.
Дълго в теб се тайно вричах
и любов - силно те обичах.
Върви си! Любов не ми давай,
нищо вече не ми обещавай!
Обърни ми гръб и забрави ме
или просто - Убий ме!
© Александра Николова Всички права запазени