Jan 26, 2010, 2:50 PM

Върви си, любов! 

  Poetry
910 0 5

Прости ми! Трудно, но забравих те!

Не се връщай - намразих те!

След тълго търсене - намерих те.

Но! Бързо и лесно - предадох те.

 

Върви си! Не се връщай!

Напред върви - не се обръщай.

За втори път не ми се доверявай,

по пътя си продължавай.

 

Прости ми! Магията е вечна.

Но! Ти си ми много далечна.

Дълго в теб се тайно вричах

и любов - силно те обичах.

 

Върви си! Любов не ми давай,

нищо вече не ми обещавай!

Обърни ми гръб и забрави ме

или просто - Убий ме!

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??