25.04.2006 г., 20:26 ч.

Върви, защото те обичам! 

  Поезия
957 0 0

Аз те обичам, да!

Тежко е отново да съм неразбрана,

тежко е да съм сама...

Но ти така пожела...

така и не ме разбра...

Не осъзна какво си за мен,

сега си тръгваш,

усмихнат си или сломен?!

Върви! Не мога да те спра!

Гордостта ти натделя

моята любов!

Върви при друга, за нейната любов

Ти си гатов.

Аз нямам сили да

говоря, обещавам,

да се заричам...

Върви, любов, върви,
защото те обичам!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??