17.11.2008 г., 15:41 ч.

"Вървя" 

  Поезия
646 0 3
"Вървя"


Вървя
в лицето ми кристали
от вкаменени чувства
се ронят в сутрешни сълзи
попиват в устните ми бавно
като вода в напукани бразди
Вървя
в среднощен вятър
самотен глас
във хор от гласове
насищам тишината викове
с молитви за умрели - богове
Вървя
в самотата пуста
заравям своите следи
назад не мога да се връщам
очите ми са празни и студени
очи - изгаснали звезди
Вървя
в тълпа от чувства
трептяща мисъл в хаос зареден
изливам всичката си болка
не спирам... вървя
ще се разходиш ли със мен...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми хареса много! Поздрави, и нека очите ти, изгаснали звезди изгреят!
  • В тишината и дъжда, само ако разтвориш чадъра си...
    Много хубав стих!
  • С теб сме всички! Харесах много!!!
Предложения
: ??:??