18.09.2005 г., 10:43 ч.

Във онзи дъжд 

  Поезия
1212 0 5

Във онзи дъжд
със теб танцувах
и бях ти мъж
от погледи ревнувах.
Във онзи дъжд
ти с друг танцува,
но аз бях мъж
отвикнал да ревнува.
Във онзи дъжд
танцувах с друга...
Самотен мъж,
приел последната заблуда,
че всичко ще измие този дъжд
.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??