18 сент. 2005 г., 10:43

Във онзи дъжд 

  Поэзия
1213 0 5

Във онзи дъжд
със теб танцувах
и бях ти мъж
от погледи ревнувах.
Във онзи дъжд
ти с друг танцува,
но аз бях мъж
отвикнал да ревнува.
Във онзи дъжд
танцувах с друга...
Самотен мъж,
приел последната заблуда,
че всичко ще измие този дъжд
.

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??