19.03.2006 г., 21:20 ч.

Във ухажването е любовната магия 

  Поезия
628 0 1

Нежност, ласки, търсещи се длани.
Поглед страстен, жадни устни,
непорочна тръпка, липса на терзания.
Игра на думи, показ на желания.
Миг на колебание, после буйни действия.
Изява на сърцата, пулсираща носталгия.

Тела във Тишината...
Спомен в Реалността..

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??