Mar 19, 2006, 9:20 PM

Във ухажването е любовната магия 

  Poetry
650 0 1

Нежност, ласки, търсещи се длани.
Поглед страстен, жадни устни,
непорочна тръпка, липса на терзания.
Игра на думи, показ на желания.
Миг на колебание, после буйни действия.
Изява на сърцата, пулсираща носталгия.

Тела във Тишината...
Спомен в Реалността..

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??