Срещнах човека, но грешния...
Мислех си - "Той е прекрасен!"
Думи за обич редеше.
Вярвах... до късната есен.
Минаха много години
и образа той си откри.
С ласките негови мили
бе и към много други жени.
Мислех се за смела и силна
и неподкупна жена.
Тази любов всеобилна! -
нейната власт пожелах.
© Елена Всички права запазени
и съкровено.. пожелавам ти щастие,
от сърце..