26.03.2020 г., 16:11 ч.

Във Времето 

  Поезия
463 0 0

Времето отдалечава,
времето събира.
В него всичко става:
Любовта си път намира,
душата не остарява,
приключения за уроци
съдбата ни избира,
какъвто да е...
живота продължава.

за туй обичай със сърце щастливо 
и душа смирена,
че няма по-красиво
от любов с наслада споделена!

© Дамян Балев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??