6.05.2018 г., 11:21 ч.

Във южния парк 

  Поезия » Пейзажна
304 0 0

Във южния парк

 

Припича слънцето във тази синя Пролет,

в която пухчета с балоните летят!

В тревата се изтегнах аз на воля

и няма сили кефа ми да спрат!

 

Във София  съм, чист въздух търся в Парка.

След обеда ме с радост приюти,

със някой галеник изглежда, че ме сбърка,

а мене грешката ме възхити!

 

В алеята се носят майки със колички.

От птичи песни бебетата спят!

И Свободата се е спуснала над всички!

Затуй и бебетата тука не реват!

18.05.2012г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??