14.08.2007 г., 10:10 ч.

Въздишка от любов 

  Поезия
1038 0 4
Без мисъл си родена ти - 
живееш без живот... но пак твориш!
 Жадуваш да те обичат, боготворят,
но пак стърчиш сама във своя свят.
 Недей ме кара да те назовавам -
не искам себе си да унижавам.
Бясна съм ти зарад твойта сила,
да накараш някой да се "взира".
 Ах, безмислена Въздишке,
по теб въздишам от любов!

© Мария Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??