19.10.2021 г., 8:56 ч.

Въздишка, последен поклон! 

  Поезия
431 5 3

                                                           на Ж.

Тъжна есен.

Отронени, жълти листа.

Странна песен.

Отлитащи, черни ята.

Бледо слънце.

Безцветно и мрачно небе.

Малко зрънце.

Безкрайно, студено поле.

Леден дъжд.

Сълзи за отминал сезон.

Кротък вятър.

Въздишка, последен поклон!

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??