Oct 19, 2021, 8:56 AM

Въздишка, последен поклон! 

  Poetry
426 5 3

                                                           на Ж.

Тъжна есен.

Отронени, жълти листа.

Странна песен.

Отлитащи, черни ята.

Бледо слънце.

Безцветно и мрачно небе.

Малко зрънце.

Безкрайно, студено поле.

Леден дъжд.

Сълзи за отминал сезон.

Кротък вятър.

Въздишка, последен поклон!

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??