12.04.2008 г., 17:21 ч.

... Възкръснала душа... 

  Поезия » Бели стихове
564 0 2
Измъкна ме ти от калта,
изчисти ме от пръстта,
изми ме от кръвта
и спаси ме от смъртта!

Ти пръв пръв ми показа
какво значи любовта!
Кажи ми, как може да
ми покажеш път в нощта?

Само заради теб заспивам
за през вечерта.
И на никой друг
не ще държа така -
завинаги и във Вечността!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??