2.10.2012 г., 11:36 ч.

Възмущение-2 

  Поезия » Пародии
656 0 1

Не знам дали да ти го честитя,

че пак там нейде здраво го хвана

и във леглото му отново се завря,

дали пияна или сляпа си била,

или от дрога със замаяна глава,

нагонът просто ти е взел ума...

 

И като от мълния ударен аз стоя,

и тръпки ледени ми лазят по гърба,

дали е карма, или е съдба,

о, Боже, докога ще е така -

най-хубавите ябълки в света,

все на прасетата да стават те храна...

© Кирил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съпротивата не зачита правила при отнемене гаджетата на противника, особено ако си струва да се бориш!!
Предложения
: ??:??