29.02.2012 г., 10:38 ч.

Възраждане 

  Поезия » Философска
652 0 3



ВЪЗРАЖДАНЕ

 

Виделината тихо се прокрадва,

изтласква нощния мрак –

пролетта веч душите ни радва,

съживява природата пак…

 

Виж - прорасва тревата, цветята,

надежда в душите кълни -

с пролетта ще се роди свободата

за хора с човешки души…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??