10.02.2017 г., 1:46 ч.  

Възроден 

  Поезия » Любовна, Философска
311 0 2

Възроден съм от хубава фея,

дала ми нови, големи криле

и с усмивка продължавам да пея

по безкрайното ширно поле.

 

Възроден съм от нейната сила,

красота, интелект и морал.

Отначало я мислех за дива,

тя се оказа пък... ангел с воал.

 

Възроден съм отново... отлитам,

там, където ми видят очите,

аз за тебе от време на време ще питам,

за да мога пак да осмислям си дните

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??