4.04.2024 г., 7:58 ч.

Взор 

  Поезия » Авторска песен
67 0 0

Виждам не толкова перфектно,

но погледът е чист и ясен.

Какво ли виждам Аз, Кажете?

Аз, Единствено си Зная

 

Пеперуди през поле се реят.

Птиците летят в небето.

Листа дървета клатят.

Рибите кръстосваха морето.

 

Вятърът плете костите.

Не в плитка а верига,

като брънки във веригата стоиме

и тук стихът ми спира.

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??