4 апр. 2024 г., 07:58

Взор 

  Поэзия » Авторская песня
78 0 0

Виждам не толкова перфектно,

но погледът е чист и ясен.

Какво ли виждам Аз, Кажете?

Аз, Единствено си Зная

 

Пеперуди през поле се реят.

Птиците летят в небето.

Листа дървета клатят.

Рибите кръстосваха морето.

 

Вятърът плете костите.

Не в плитка а верига,

като брънки във веригата стоиме

и тук стихът ми спира.

© Веселин Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??