19.08.2012 г., 11:24 ч.

Welcome to the end... 

  Поезия » Философска
423 0 0

Взрив и после нищо.
Разпиляване до костите.
Катарзис до безобразие.
Думите даже изгубиха
своето значение.
Необяснимо.
Сблъсък на вселени.
Между галактически земетръс.
 
Нужда и танц
от заплетени чувства.
Страх и невротичен писък
от дълбините на звездите.
Птичи вой до пръсване
на очните дъна.
Ноти ридаещи молби.
 
„Нека разбера..”
 
Вдълбаване вътре в себе си.
Под всичко, което знаем.
Стоп. До тук.
Преминаването забранено!
Опасно за живота!
Вледеняване отвъд.
 
Отново взрив...
 
Добре дошли на края!

© Елинор К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??