19.08.2009 г., 22:09 ч.

WSMS 

  Поезия » Любовна
1669 0 4

OT: dany

Ти си наркотик

за мене и най-

красива нота

в редовете,

без тебе моят

ден бледнее

и не виждам

цветовете.

 

На Валя

 

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??