3.05.2009 г., 20:15 ч.

Ябълка 

  Поезия
361 0 5

 

         ЯБЪЛКА

 

Ябълката накланям към мене.

С надежда докосвам я вече.

Дървото от болката стене.

Падам до корена свлечен.

 

На върха златна ябълка свети.

Топли душата ми в мраз.

Дните огрява на заем взети.

 

... А може би късната страст?

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??