3 may 2009, 20:15

Ябълка 

  Poesía
357 0 5

 

         ЯБЪЛКА

 

Ябълката накланям към мене.

С надежда докосвам я вече.

Дървото от болката стене.

Падам до корена свлечен.

 

На върха златна ябълка свети.

Топли душата ми в мраз.

Дните огрява на заем взети.

 

... А може би късната страст?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??