7.10.2005 г., 17:52 ч.

Яд 

  Поезия
758 0 5
Яд ме е на мен,
яд ме е сега,
все не мога,
живота си
да подредя.
Хаосът край мен,
хаосът у мен,
вечно дърпа ме
насам натам.
Свят ми се завива,
накъде ли да вървя,
тъй объркана, сама.
Винаги се лутам
търсеща и зла,
кой ли дявол
пак ме кара,
грешен път
да избера.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??