25.04.2010 г., 8:45 ч.

Ялови сънища 

  Поезия » Любовна
606 0 2

От ялови сънища

и пияни очи...

От крясъци нощни

на покосени лъчи.

Много горчиви

са всички лъжи.

Малко еднакви

като гнили сълзи.

И всичките истини

оставят ями на срам.

Кухи парченца живот,

във който си сам.


От ялови сънища

и пияни очи...

От крясъци нощни

на покосени мечти.

Когато навънка

просто вали...

Когато във тебе

неистово някой крещи,

когато луната е сляпа

вдовица...


 



© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??