4.11.2012 г., 13:34 ч.

Ямбол и арменският геноцид 

  Поезия » Гражданска
381 0 0

ГЕРБ извършиха голяма простотия.

Туй го правят за успешна търговия.

Оказаха натиск ямболски бизнесмени

да отменят декларацията за геноцида местните "супермени".

Трябва да си представят глави отрязани

и да се запознаят с фактите доказани,

и едните, и другите,

за да им дойде акълът на влечугите.
Убити са хора - един милион и половина.

Всяка чест и достойнство у нашите се спомина! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??