Nov 4, 2012, 1:34 PM

Ямбол и арменският геноцид 

  Poetry » Civilian
383 0 0

ГЕРБ извършиха голяма простотия.

Туй го правят за успешна търговия.

Оказаха натиск ямболски бизнесмени

да отменят декларацията за геноцида местните "супермени".

Трябва да си представят глави отрязани

и да се запознаят с фактите доказани,

и едните, и другите,

за да им дойде акълът на влечугите.
Убити са хора - един милион и половина.

Всяка чест и достойнство у нашите се спомина! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??