27.11.2021 г., 21:57 ч.

Ясно време 

  Поезия » Любовна
382 0 3

Внасяш ми яснотата, която ми убягва от известно време;

в шантавия свят, където поносимото е по-вярно от неизказаното.

Като попаднала случайно стара книга с избелели листи

на езика на династията на Великите съюзи на независимите хора,

нехаеща в ръцете на властители от Царството на изричните договори...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??