28.02.2021 г., 7:44 ч.

Юлска сватба 

  Поезия » Любовна
273 1 2

Два погледа във бъдещето гледат, 

едно за друго бият две сърца,

безброй искрици нежност светят,

във две сияещи лица.

 

Усмивката й е за него само,

прегръдката му, само тя дели,

поемат двама рамо до рамо,

и сливат с обич своите съдби.

 

Тя ако плаче, той ще я целуне,

Той ако страда, с него ще тъжи,

и всяко утро с обич ще осъмва,

и ще се срещат техните очи.

 

Ще бъде техен, всеки слънчев юли,

да си припомнят клетви и мълви,

дори след дъждове и бури,

да шепнат пак обичам те, обичай ме и ти.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??