Докъде стигнахме, братя,
да се 'фалиме по масите,
а отвън вилней ламята
без да помни, нас, юнаците?
Що девици изпояде...
(Още имало такива...)
Но пък и не е злояда,
хапва си и по... шавливи...
Време е да и покажем,
че юнаци сме си ния!
Но нека първо гърла смажем -
Келнер, сипи по ракия...
29.03.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Благодаря ти с усмивка 😂