23.06.2015 г., 7:52 ч.

Юнско момче 

  Поезия » Любовна
415 0 8

 

 

                                       ЮНСКО МОМЧЕ

 

                                       И си имам градина

                                       гдето всичко цъфти -

                                       полудява през Юни,

                                       после падат слани...

 

                                       Няма никакви вопли,

                                       само студ поносим.

                                       Някой с дъх ще я стопли,

                                       ще ù стане любим...

 

                                       И когато протегнеш

                                       ти към нея ръце,

                                       всеки цвят ще се дръпне, 

                                       закъсняло момче...

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??