27.12.2008 г., 16:51 ч.

За 

  Поезия » Любовна
548 0 2

За ...

По Дамян Дамянов

“За две ръце, протегнати насреща

земята бих докрая извървял...”

За твоите ръце,

протегнати към мен,

бих прекосила целия свят.

За твоите очи,

погледнали към мен,

бих преминала океан от сълзи.

За твоята нежност,

която усещам,

когато съм до теб,

бих отрекла себе си.

Ти си моята нежност,

моята мъка и радост,

моята нежна любов...

Обичай ме

и аз ще бъда

твоята нежност,

твоята любов и

твоята радост.

Сега и завинаги...

© Мая Йонкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??