Вятъра на промяната
ме научи,
да съм тази, която съм днес...
Да съм силна и отстояваща себе си..,
Кой обаче ще ме научи да живея
с липсата и болката от отсъствието ти?
Ти си част от мен, а те няма ...
Къде си, кой е твоят вятър?
И когато края настъпи и двамата знаем,
че сме просто прах.
Един ден ще се събудя и няма да си тук,
защото нищо не трае вечно...
Знам, усещам че този ден е скоро,
нямаме време...пак да бъдем същите.,
Имаме време само за прегръдка
или две и после навярно никога няма да те видя...
Липсваш ми сега, ще ми липсваш и тогава,
ала дай ми право на последна прегръдка и милувка!
Не изстивай все още...Твърде скоро е.., !
© Katherine Всички права запазени