Измислих ти...
криле, за да летиш
и да ме следваш
в пътя без посока.
Измислих ти и име,
за да спиш
в постелята ми
и да ти е топло.
Сега измислих себе си,
за да ме имаш
и от този свят аз да си ида,
в тебе вечно ще съм жива.
© Радка Иванова Всички права запазени
Браво, Радка! с много обич за теб.