14 abr 2008, 17:54

За да ме има  

  Poesía
1260 0 5
 

Измислих ти...

криле, за да летиш

и да ме следваш

в пътя без посока.

Измислих ти и име,

за да спиш

в постелята ми

и да ти е топло.

Сега измислих себе си,

за да ме имаш

и от този свят аз да си ида,  

в тебе вечно ще съм жива.

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??