20.06.2009 г., 22:59 ч.

За да те имам... 

  Поезия
678 0 14

 

                                                                      ... the mask I wear is one

 

 

 

наслагвах себе си...

 

върху

парчета

в теб

 

ненужното

изхвърлях

като спомен

 

останалото

сливах

с мен...

 

и бавно

те обгръщах

с поглед

 

редях те

неизказано

свенливо

 

от страх...

 

дали ще те открия...

 

наслагвах се

по път

бездомен

 

на кръпки 

в струните

завила...

 

 а днес...

 

изчоплих се

от тихо

междуредие

 

за да те имам

тази нощ

заших смеха

 

в илиците

на парещо

доверие

 

изсипах

себе си...

с вина...

 

по жартиерите...

 

на недопята

съненост

 

виси 

до синьо

нежна ласка

 

по-тъжна съм

сега...

 

на идване...

 

на тръгване...

ще съм пораснала...

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??