27.09.2012 г., 14:40 ч.

За да те имам 

  Поезия » Любовна
858 0 10

 

За да те имам

 

За да те имам –
            бих бродил сам през цялата вселена...
За да те имам –
            вълнàта ще изпия и солена...
За да те имам –
            дори и през отвъдното ще мина,
за да те имам –
            тиха и незрима...

 


За да те имам –
            пред дявола ще падна на колèне...                    
За да те имам –
            воювал бих с отминалото време...
За да те имам –
            ще споря и с безумната стихия,
но ще те имам –
            няма да го крия,
                        няма да го крия...

 

© Росен Гъдев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??