2.11.2008 г., 8:30 ч.

за Деси 

  Поезия » Друга
736 0 4

Доброта сияе от лицето ти.

Единствената ми приятелка си ти.

Сълзи нека не се стичат по лицето ти.

Истинската любов да стопли сърцето ти.

Самотата от теб далече да стои.

Лалета да красят пътя ти.

Ангели да бдят над съня ти.

Весел да е всеки ден и със сбъднати мечти.

А сега прегръдки от мене приеми.

 

01.11.2008 г.

С много любов от мен!

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??