Не бих живял без теб, без теб, мой сън, загубил се сред капчици на утринна роса. Не бих си и помислил аз какво ще бъде без твоята обсебваща снага. За миг или дори за цяла вечност, е невъжможно това според законите на любовта... С какви окови, с каква съдба ще задължиш сърцето си сега. Не бе ли то намерило свой дом сред люляци и мирис на липа в градината, посята от моята душа. Желая те каво виновен съм за това, или не вярваш ти на моите слова? Не бих и доживял началото или пък края, без твоята уста, жадувща за красота. За нея аз ще ти даря с червило с цвят по ален от кръвта, за да рисува онази красота в едно със мойте усни във ноща... Обичам те и те желая, както никой друг сега...
© Георги Всички права запазени