25.01.2023 г., 5:39 ч.  

За други светове мечтая 

  Поезия » Гражданска
238 0 0

За други светове мечтая,

колко сълзи в този има,

но не мога да ти обещая,

че там ще има щастие, любима!

 

Толкова проблеми има на Земята,

хората искат да се избавят от тях,

стига вече мрак, искаме светлината,

стига вече войни, болести и страх!

 

Толкова омраза и завист в света има,

стотици невинни са убити всеки ден,

но вярвам, че любовта е постижима,

вярвам, че звярът в нас ще е победен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??