25.07.2023 г., 21:18 ч.

За душата 

  Поезия
415 2 7

           на Тарани

 

Тя има лунички.

Коса кестенява…

По- скоро чуплива,златиста коса.

Очите кафяви. Сърцето изцяло

от преданост...И топлота.

 

Отдавна изгражда те.

Кръгличка, семпла…

Наднича свенливо от твоите очи.

Неуловимо присъствие…Светеща меко.

Подскачаща веселост- птичи следи.

 

Пристига понякога…

После отлита.

Ще я познаете- казвам ви аз:

тя има лунички. Косата си сплита.

И е съвсем, съвсем като нас.

 

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??