За един красив лъжец...
Забавно ли ти беше ми кажи
с мен да си играеш сред твойте лъжи.
Че ти самият си лъжа, аз зная,
но не знаеш, че вече си разкрит!
И сигурно си накарал оная да ревнува,
и сигурно си щастливо сгушен в прегръдките й?
Но знаеш ли какво - всичко бе до тук,
вече ще ме обича друг!
И като стъклената топка на късмета
ще те зарежа аз сам в твойте лъжи.
И някой ден, когато аз не съм до тебе,
ще разбереш истина една:
,,Човек разбира, че обича, когато е изгубил любовта!''
© Мила Всички права запазени