27.04.2008 г., 18:59 ч.

За един отдавнашен приятел 

  Поезия » Любовна
494 0 3

Не ме съди, аз избора направих,
а в него навеки липсваш ти.
Не забравяй - аз не се продавам
с цената на земните пари!
Не те обичам като мъж,
дори не се надявай
да те обикна някога така.
Щом те потърся хитруваш.
На ти манипулация сега!
До днес бях нежен ангел,
от утре съм с дяволска душа.
Последно сбогом ти казвам,
последна усмивка, а се къпеш в тъга.
Ти ме искаш за жена, забравил,
че вече обичам друг мъж на света!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??