Apr 27, 2008, 6:59 PM

За един отдавнашен приятел 

  Poetry » Love
496 0 3

Не ме съди, аз избора направих,
а в него навеки липсваш ти.
Не забравяй - аз не се продавам
с цената на земните пари!
Не те обичам като мъж,
дори не се надявай
да те обикна някога така.
Щом те потърся хитруваш.
На ти манипулация сега!
До днес бях нежен ангел,
от утре съм с дяволска душа.
Последно сбогом ти казвам,
последна усмивка, а се къпеш в тъга.
Ти ме искаш за жена, забравил,
че вече обичам друг мъж на света!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??