29.05.2009 г., 22:41 ч.

За греховете 

  Поезия » Философска
616 0 3

Дали дъждът, който вали

от прихлупеното сиво небе,

ще измие греховете ни

Защо винаги на празник, Господи,

идва страдението на изтормозения ни беден народ?

И има ли начин да изкупим греховете си,
за да бъдат щастливи децата ни
и усмивки да греят по лицата им?
Толкова  болка  и мъка,

само в един миг!

Дай ни възможност

и ние ще се променим и по-добри

ще станем едни към други.

Обещаваме ти, Господи,

моля те и нека Бог да прости загиналите

и да пази живите,

защото дъждът и сърцата ни ще измият

греховете ни.

 

© Петър Арсов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??