21.05.2024 г., 21:39 ч.  

За хиляди неща 

  Поезия » Друга
169 0 0

За хиляди неща искам да ти благодаря!

И отново и отново тези думи на теб искам да подаря!

Как да ти благодаря?

За това как да ти отплатя!

Какво направи ти за мен?

Как правиш щастлив всеки мои втори и четвърти ден

Много благодарна съм аз.

И винаги се радвам когато сме само ти и аз.

Защото връзката ни е нещо специално.

При теб се чувствам направо идеално.

 

 21.05.2024

 

 

За моята психолог приятелка!

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??