13.12.2006 г., 0:55 ч.

За хората и гълъбите 

  Поезия
549 0 6
Любовно електричество разтърсва
слетите ни тела.
Прекосявам с пръсти лицето ти
и се спирам на миглите -
като разпръснати стъкълца
те блестят и ме пробождат.
Нощният вятър
ревниво се промъква между нас,
за да грабне мислите ни
и да ги раздаде на птиците.

Утре два влюбени гълъба
ще кацнат на нашия прозорец.

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??