8.03.2009 г., 13:54 ч.

За хубавия празник 

  Поезия
722 0 6

 

 

 

 

За хубавия празник на жената

към всички аз отправям пожелание,

да са с любов изпълнени сърцата,

на вас да гледат с обич и желание!!!

 

Че тя, жената, майка е на всички,

за всеки тя опора е и радост!

Простират се към нея сто ръчички,

така минава цялата ù младост!

 

След туй пристига тихо мъдростта,

със скреж косите почват да се кичат!

Но тя не плаши се от старостта,

зощото всички много я обича!!!

 

 

 

   Бъдете всички много обичани и желани!!! Весел празник!!!

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??