8 мар. 2009 г., 13:54

За хубавия празник 

  Поэзия
653 0 6

 

 

 

 

За хубавия празник на жената

към всички аз отправям пожелание,

да са с любов изпълнени сърцата,

на вас да гледат с обич и желание!!!

 

Че тя, жената, майка е на всички,

за всеки тя опора е и радост!

Простират се към нея сто ръчички,

така минава цялата ù младост!

 

След туй пристига тихо мъдростта,

със скреж косите почват да се кичат!

Но тя не плаши се от старостта,

зощото всички много я обича!!!

 

 

 

   Бъдете всички много обичани и желани!!! Весел празник!!!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??